PET 25/11/16

Je takšen bolj megleni dan nasploh. Saj sem bil, da ne bi bilo napak razumljeno, ful priden, dokler nisem prišel končno domov. Od takrat dalje pa od mene ni nič, kvečjemu kakšna megla.

Da razložim.. V petek lepo do pol štirih v službi, torej nadurno delo, ki sem si jo sam odredil. Potem pa v gužvo v ta black friday na cesto proti interspar na Noršinski. Pa da te buje, kakšna gužva! Sva bila prisiljena iti v nabavo in na koncu, ko sva prišla domov že zelo pozno, sem imel prvi topel obrok. Pri meni potem traja, tudi več kot eno uro, da se zares najem. Ker veliko pojem.

Da zaključim zgodbo, sledila je moja joga, položaj kavča. Zavzel sem jo sredi večernih poročil in tako hudo globoko zavzel ta položaj, da me je morala draga skoraj s silo dve in pol uri kasneje prebujati in spravljati k sebi na planet Zemljo. Priznam, tečnoba sem, če se to zgodi.

Želodec me peče, ker sem po kosilo takoj še večerjal in med obrokom zmazal surovi strok česneka, ker je česen seveda naravni antibiotik in želim preventive namesto kurative.

Aja, za malico sem danes mlel novo vrsto veganske čokolade. Okus pomaranče. Kar dobrega okusa, kljub pomaranči v sebi!

Moj glavni obrok je bilo zelje. Srčno (črevesno) upam, da zaradi tega jutri zjutraj med treningom ne bom imel težav, kot sem jih imel minulo soboto med tekom (beri morfejork.wordpress.com objavo tiste sobote).

Aja, središče Občine Tišina krasi adventni venček. Po velikosti sodeč lahko korektneje uporabljamo izraz venec.

Komentarji