Objave

Prikaz objav, dodanih na julij 29, 2016

Slovo morju

Slika
Hawai beach nekje med Červar-Porat in Porečom, 29/7/16Se še kako dobro spominjam, kako sva manj kot 4 tedne nazaj iskala kraj za najino letovanje, na morju po 5-ih letih.Sestopil sem zadnjič iz morja. Pred tem sem skušal biti karseda čuječ. Sva na plaži, ki sva jo odkrila z izposojenima kolesoma. Sušim se pod drevesi, na brisači, in čakam, da odrineva še na pivo.Zaužil sem morje. Danes je bilo morje znova čisto. Če si se oddaljil od skal, si na morskem dnu naletel na pesek. Plaval sem pod vodo in gledal žarke, ki prodirajo skozi gladino. Mir.

S kolesom v Poreč

Slika
Červar-Porat, Poreč, 29/7/16Sva najela renta bike in se iz Červara ob obali zapeljala v nekaj km vstran oddaljen Poreč.Preden najdeva primerno plažo, sva se ustavila v veganski restavraciji (Artha, glej MWP z dne 27/7/16), za nagrado.@TheSushku pravi, da je rentala super kolo, a jaz imam nek klump. Ne vzdržujejo glih najbolj ta kolesa. Za cel dan sva 2 kolesi rentala za 180 kn. Tam sem jim proti svoji volji pustil pasport. Ne delajo kopij dokumentov.Še en prijeten dan je pred nama.Na poti, ki sva jo prekolesarila do sedaj, sva odkrila lepe skrite plaže, ki ponujajo možnost intime.

Vzdušje Červar-Porat

29/7/16Objavljam link do videa iz prejšnjih dni.Je znanstvena fantastika priti do ustreznega (odprtega) wifija. Videe pa zaradi stroškov povezave ne pretakam na splet preko mobilnega omrežja.Morje: http://youtu.be/VQwNJrL5MR0Praznik Sv. Ane: http://youtu.be/e3N96lbBsCo