Objave

Prikaz objav, dodanih na oktober 31, 2016

PON 31/10/16

Slika
Praznik, dela prost dan.Dan po Ljubljanskem maratonu. Spal sem dobrih 9 ur, fantastika po takšnem naporu, saj navadno v takšnih okoliščinah slabo spim.Sem si uresničil željo in si kupil tekaško uro. Kot da bi si izpolnil otroško željo. Preizkusil sem jo na treningu na 7 km. Zdaj bom tekel še lažje.Tradicionalno našo familijarsko smo obiskali grobove na večer. Naredili smo lep krog. Gre za naš lep običaj.2x v tem dnevu mi je uspelo doseči slabost od žrtja hrane. Prvič mi je postalo slabo, ker sem pojedel preveč večerje in drugič, ko sem poskusil vso taščino vegansko pecivo. Prazniki so špajsni.Seveda sem med praznikom malo več kot 2 uri porabil za službo in delal od doma, bil pa tudi v pisarni. Življenjski slog pač.

Danes na krožniku

Slika
Ponedeljek 31/10/16Juha iz zamrzovalnika.Standardno nedeljsko kosilo, zdaj pač za praznik. Pečen pomfrit in tofu. Tokrat domač motovilec z vrta @TheSushku.

Garmin Forerunner 35

Slika
Ponedeljek 31/10/16Končno spet s tekaško uro! Kupil iz sredstev, dobljenih po športni poškodbi brade.

Včeraj na krožniku

Slika
Včeraj v nedeljo 30/10/16V LovingHut Ljubljana CenterŽal mi je, da nisem jedel greenburgerja.Obrok po uspešno oddelanem Ljubljanskem maratonu.